"


HELGELANDSBRØDETs barne- og ungdomsfond

Hvem bestemmer over fondet?

Komitéen er satt sammen av tre som har vært svært involvert i utviklingen av Helgelandsbrødet. Alle i komitéen brenner sterkt for Helgeland og ønsker at pengene skal komme de beste prosjektene til gode!

Svein Jæger Hansen - mesterkokk og matkunstner

Fra Mosjøen, men nå kjøkkensjef på Meyergården Hotell i Mo i Rana. Ekstremt interessert i lokale råvarer og Helgeland som mat-region. Mer om Svein under "mesterkokk Svein Jæger Hansen".

Bjørn-Tore Hansen - brennende engasjert salgssjef

Bjørn-Tore er fra Rana, men ved hver ledige stund og med ganen som kompass så er han ofte på oppdagelsesferd etter gode smaker og opplevelser. Det er nok nettopp derfor han fant veien til Bakeriet AS (der Helgelandsbrødet blir laget) :). Bjørn-Tore har et fantastisk engasjement og en virkelig solid gjennomføringsevne. Dette kombinert med en brennende kjærlighet for Helgeland må jo bare bli bra!

Kent-Erik Sjursen - grafisk designer og lokalpatriot

Kent-Erik er ranværing og er en dynamo for lokal verdiskapning gjennom design og markedskommunikasjon. Helgelandsbrødet har nytt godt av dette, noe som igjen kommer barn og unge til gode!